Gestor de residus construcció i demolició (RCD) núm. E-897.05

Transportista autoritzat de Residus Industrials núm. T-2649

Transportista autoritzat de Residus Inerts de la Construcció núm. TRC-00282

Codi RERA (Registre d’Empreses amb Risc d’Amiant) 69/AB/11

Autoritzats per l'Agència de Residus de Catalunya

pedres

Qui som?

CASAS, Reciclatge de Runes del Maresme

Som una empresa familiar pionera en aquest sector que té la capacitat de gestionar, recuperar, reutilitzar i reciclar tots els residus de la construcció.
Des de fa 40 anys, posem la nostra experiència a la disposició del sector. Aquesta vegada la nostra inquietud ens ha portat a crear a partir dels residus de la construcció i la transformació de les runes un producte reutilitzable per a l'obra sense haver d'utilitzar els recursos naturals, que són el patrimoni dels nostres fills.

Gestió de residus de la construcció


Els residus de la construcció i la demolició ens ofereixen l'oportunitat de participar en la preservació del medi ambient i de col•laborar en la sostenibilitat del territori.
Després de diversos anys analitzant la possibilitat de convertir un residu en un producte i millorant fórmules i processos productius, podem oferir al sector de la construcció àrids reciclats amb plena garantia que avalen els certificats dels productes com el de marcat CE i garanteixen la normativa legal vigent per als seus usos i aplicacions.

El sector del reciclatge dels RCD és un sector madur en els països del centre i el nord d'Europa, els quals tenen unes estructures basades en la serietat empresarial i en la qualitat dels productes. Ambdós condicionants són característiques fonamentals de Casas i una garantia del nostre saber fer en aquesta nova línia empresarial.+ Condicions d'ús
planta reciclatge
Agència de Residus de CatalunyaAjuntament Arenys de MuntGerdApplusCE